Csomagküldés

A megrendelt termékeket a Magyar Posta futárszolgálat segítségével juttatja el a Fogyasztóknak Magyarország területén. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítést hagy és újra kézbesíti a csomagot. Ha akkor sem sikerül a csomagot átvennie, akkor a Magyar Posta a helyi postai kirendeltségen tartja azt további 5 napig, ameddig is a csomag átvehető. Az 5 napot követően a csomag visszaküldésre kerül a feladóhoz. A visszaérkezett csomagokról telefonon vagy e-mailen értesítjük a tisztelt Fogyasztót, aki kérheti a csomag újbóli kiküldését, természetesen a visszaküldés és az újrapostázási költség a vásárlót terheli ebben az esetben.

Vásárlóink megrendeléseiket kérhetik otthonra, munkahelyükre. Munkahelyre kért megrendelések esetén a rugalmasabb szállítás érekében kérjük feltüntetni a cégnevet, emeletet, szobaszámot.

Átlagos szállítási idő a megrendelés napjától számított 1-3 munkanap.

Árucikk(ek) megrendelése esetén kérjük megadni:

Megerendelőnevét

Szállítási,számlázási címet (irányitószám,város,utca,házszám)

Aktív telefonszámot

Aktív e-mail címet

A küldemény átvétele előtt kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze, hogy van-e bármilyen sérülés a csomagon. Kézbesítéskor névvel, dátummal és aláírással kell igazolni a csomag átvételét. Amennyiben a csomagon bármilyen sérülést észlel, abban az esetben a futár a helyszínen felveszi a jegyzőkönyvet

Fizetés az áru átvételekor készpénzben történik a szállítónál.

Az általános súlyú, terjedelmű és értékű csomagok (0-10kg között 50.000.-Ft érték alatt) szállítási költsége az ország teljes területére általában: 2.500.- Ft. utánvétes vásárlás esetén.

Az ettől eltérő nagyobb súlyú, értékű vagy terjedelmű csomagok, előre egyeztetett áron történik.